Jo tämän vuoden ensimmäisellä yritystunnilla oli puhetta Pirkkahallissa pidettävissä " Ny vuosi yriittäjän messuista", joissa eri Ny yritykset pääsevät esittelemään yritystään sekä mahdollisesti myymään tuotteitaan. Tapahtuma toimii hyvänä mahdollisuutena myös Vanamo Ny:n mainontaan.Tapahtuma sijoittuu Rekrytori-tapahtuman yhteyteen.

Tapahtuma on 12.2.2014, mutta tarkka suunnittelu vaatii aikaa. Vanamo Ny pohtikin kaikkia materiaaleja joita tapahtumaan voisi tuoda sekä varasimme koululta joitakin materiaaleja joita voisimme esitella pöytäkoristeissa. Teimme myös lyhyen esittelyn yrityksemme toimminnasta sekä vuosikatsauksen, siitä mitä olemmekaan saavuttaneet koko tähänastisessa yritystoiminnassamme. Kehittelemme ryhmänä suunnitelmaa esitykseemme ja siihen kuinka sijoitamme pöytämme ja sommittelemme ne. Tämä suunnittelu ja siihen liittyvät kirjalliset toimet jatkuvat varmasti tapahtumaan asti.

Tänään yritystunneilla kertasimme vielä yrityksen perustamiseen liittyvää kaavaa, joka lähtee ideasta ja jatkuu aina virallisempaan yrityssuunnitelmaan asti. Yrityssuunitelmassa se alusta lähtenyt yritysidea kehittyy ja muovautuu todelliseksi yrityksen perustaksi.