Tähän osioon olen kerännyt muistelmia menneiltä vuosilta ja tarkoitukseni on koostaa ne lyhyeksi yhteenvedoksi koko koulu ajastani.

Yhteenveto

Ahlmanin ammattiopisto tulee ehdottomasti olemaan yksi niistä kouluista jonka tulen aina muistamaan. Kuka ties vielä joskus löydän itseni jostain täältä aikuispuolelta? Tällä hetkellä minulla ei kuitenkaan ole koulu suunnitelmia, vaan lähinä pyrin työllistämään itseäni tältä alalta. Ahlmanilla saatan poiketa kylläkin ihan muissa merkeissä, sen verran viihtyisä ja monipuolinen se kuitenkin on. ;) Uskon myös että moni luokkatoveri, joihin sain näiden vuosien aikana tutustua tulee jäämään mieleeni ikuisiksi ajoiksi ja toivottavasti tapaamme vielä.

Ajoittain oli paljon hankalia töitä ja joskus oli siipi maassa, mutta sieltä kuitenkin noustiin ja jatkettiin matkaa! Tuli luettua moniin kasvitentteihin, tehtyä näyttöjä ja vielä puuhasteltua Vanamo Ny- yrityksen puitteissa. Muistan myös luokkaretkemme Turun kasvitieteelliseen museoon ja kaikki ne hauskat hetket. Tämä koulu kuljetti minua myös moniin erilaisiin työympäristöihin. Tuli nähtyä Pinsiön taimiston kuvioit ( josta ei sitten enempää. haha :D) , Plantagenin puutarhamyymälä, jossa sain loistaa asiakaspalvelussa ja paljon muuta.

Opin paljon alastani, niin: kauniista, mutta pikkutarkasta sidonnasta, ajattelutyötä vaativasta pihasuunnittelusta kuin myös "sormet multaan"- työskentelystäkin.  Itse tykästyin enemmän jälkimmäisestä josta toivon saavani töitä: kaupungilta, taimistoilta tai vaikka puutarhamyymälöistä. Lähitulevasuudessa olisi tarkoitus myös mennä Irlantiin ja minulle onkin tiedossa töitä sieltä, tästä saan varmasti hyvää kokemusta ja toivonmukaan maininan CV:heni. :) Muuten onkin vaikea sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan... Suomalaisella sisulla kuitenkin eteenpäin, hieman pilkettä silmäkulmaan ja positiivisella asenteella varmasti minullekin joku paikka maailmalta löytyy.