Hohhoi, taas oli aika palata kouluun. Hieman olin ehtinyt jo odottaakin kouluun paluuta, sillä kesäloma oli odotettua pidempi, kun ei ollut saanut kesätöitä. Loma oli kuitenkin ihanaa aikaa ja sai ladata akkuja. :)

Ensimmäisten viikkojen tunteina meillä oli paljon sidontaa sekä asiakaspalvelua.Asiakaspalvelu ei juurikaan eronnut siitä mitä olimmekin jo ensimmäisenä vuonna työstäneet: Kuinka asiakkaan edessä käyttäydytään ja kuinka pidetään kukkakioski kuosissa. Uutta sen sijaan oli mikroskooppien käyttö ja niiden avulla kasvisolujen tutkiminen. Mielestäni nämä Susannan tunnit olivat hyvin mielenkiintoisia. 

Lisäksi saimme tehtäviä, joissa meille kuvitteellinen asiakas halusi pihasuunnitelmia ja meidän tehtävämme oli piirtää heidän ohjeiden mukainen suunnitelma. Pidin tästä luovasta työstä, ainoastaan huomasin pian että se oli paljon aikaa vievää, sillä kaikista kasveista tuli olla tarkat tiedot.

Sidonnasta olenkin jo puhunut aiemmalla vuodella ja keskityn nyt lähinnä puhumaan muista kokonaisuuksista. Lyhyesti sidonnassa kuitenkin kerrattiin ja tuttuja asioita, hieman vaikeuttaen. Harjoittelen kovasti nyt: tekstausta, asetelmaa, kimppua sekä surulaitetta tulevaa näyttöä varten, sillä työssäoppimispaikassani en pysty näyttöjä antamaan. 

Huh, eli hyvin työntäyteinen viikko alkamassa!