Kestäväkehitys päivät (=Keke) alkoivat tänäkin vuonna, mutta toisin kuin ensimmäisenä vuonna muiden rasteilla seikkaillessa, tänä vuonna teimme myös itsekin rastin. Tällä kertaa siis rastien kiertelyn hoitaa tämän vuoden ensimmäiset opiskelijat, meidän tehtävämme on rastistamme huolehtiminen ja vierailevien oppilaiden auttaminen.

Rastimme aiheena toimi vieheen sitominen, jota opastimme samalla viehettä tehden, lisäksi teimme valmiiksi malleja. Valmiit vieheet opiskelijat saivat viedä kotiinsa. :)

Luokkamme jakautui kolmen hengen ryhmiin, minun ryhmääni kuului: Helena ja Eleonora. Muiden neuvominen oli mukavaa, vaikka samalla haasteellista.Pidin vieheen tekemisestä ja oli riemukasta kohdata oppilaita jotka olivat kiinnostuneita aiheesta sekä uuden oppimisesta. :)

Ruokailu järjestyi myös hyvin, eikä ollut kovaa tungosta. Ruokailua ennen rastillamme vieraili kolme ryhmää ja taas ruokailun jälkeen toiset kolme ryhmää, eli hyvin työntäyteinen päivä oli tiedossa. Ruuaksi oli spagettia ja jauhelihaa, njam! :P Kuten tavallista, koulumme ruoka oli siis todella maittavaa.