Tänään oli vihdoin se rekrytori tapahtuma Pirkkahallissa, johon olimme jo useamman päivän valmistautuneet. Itse toimin kuskina. Tavaroiden pakkaaminen sujui nopeasti, sillä ne oltiin jo edellisenä päivänä valmiiksi pakattu. Automatkassakaa ei tullut mutkia matkaan, mutta parkkipaikan löytäminen oli haasteellista, silloin vasta tajusin kuinka isosta tapahtumasta olikaan kyse!

Kojun pystyttäminen sujui luontevasti, kiitos aiempien harjoituksien. Seuraava jännittävä tilanne olikin sitten edessä, kun tarkoituksena oli pitää Vanamo ny:n esitys puhe lavalla. Lavan edustalla istuivat paikan tuomarit ja lavan valot häikäisivät kuumottavasti. Henna, Hanna ja minä olimme kuitenkin valmistautuneet koetukseen ja harjoittelleet puhetta ennalta, meistä jokainen sanoisi jotakin. Esittely oli lyhyt ja ytimekäs, joka jännittämisestä huolimatta sujui oikein hyvin. :) Hieman minua huoletti asia myös siksi että olin aika kovassa kuumeessa. Kojun takana seisoskelu alkoikin käydä voimille. Onneksi pientä taukoa sai, kierrellessä muita kojuja sekä ruokaillessamme Pirkkahallin ihka omassa noutopöydässä! Ruoka oli hyvää ja auttoi jaksamaan loppu päivän.

Ihmisiä oli tapahtumassa paljon ja moni pysähtyikin kojumme eteen ja kysyivät tuottestamme. Valitettavasti myynti ei kuitenkaan ollut huikea, sillä kaiken kaikkiaan myimme vain 3 tuotetta ja tienäsimme näin ollen n. 15e. Kokemus oli kuitenkin hieno ja ikimuistoinen. 

WP_003472-normal.jpg

Meidän koju! :)